Over Zuivere Koffie - Horeca Uitzendbureau

Wie is zuivere koffie?

In de hedendaagseexperience economy’ is Zuivere Koffie een visionair in het creëren van beleving in al uw horecagelegenheden & evenementen. Zuivere Koffie is hét horeca uitzendbureau naar uw smaak; met een scherp randje of suikerzoet. Wij schenken naar uw wensen!

Beleving is geen `one way street. Zuivere Koffie brengt interactie; persoonlijk contact tussen gasten en personeel in hoeverre dat door u gewenst is. Bij Zuivere Koffie draait het om het totaalplaatje. Service met een lach, die gasten laat smelten als boter in een hete pan.

Met ons personeel is het geen koffiedikkijken: wij staan garant voor punctualiteit, precisie, plezier, professionaliteit en een uitstekende performance. Dat is nog eens Zuivere Koffie!

“Ons personeel staat onder contract bij Zuivere Koffie, maar werkt  voor u. Op deze manier heeft u beschikking over de vakmensen die u nodig heeft, zonder extra werkzaamheden en risico’s die extra personeel met zich meebrengt. Zuivere Koffie werkt zoveel mogelijk met heden daagse hippe, enthousiaste jongeren waardoor wij het beste uur tarief kunnen aanbieden. Door ons brede netwerk in de evenementen wereld zijn wij altijd actueel met de leukste mensen met een rijke ervaring.

wayne zuivere koffie

De entrepreneurs achter Zuivere Koffie

Wij zijn vier vrienden met één visie; van iedere gelegenheid een schitterende gelegenheid maken. Of dit nu gaat om een persoonlijke of een professionele aangelegenheid, wij zijn altijd enthousiast om van het leven een feestje te maken en betrekken daar graag onze omgeving in!

The world is your oyster baby, we’re just here to have a good time!’

Als evenementen organisators merkten wij altijd al een tekort aan leuke, hippe gedreven (horeca)medewerkers. Wij staken onze creatieve, ondernemende koppen bij elkaar en bedachten samen hét uitzendbureau van nú; persoonlijk, hip en vol positieve energie. Alle ingrediënten om uw gelegenheid of evenement mee in de in smaak te laten vallen!

Hoe Zuivere Koffie werd gebrand

Als vier gedreven ondernemers hebben wij de nodige ervaring en kennis binnen ons vakgebied. Inmiddels hebben wij 10 succesvolle edities van Rave Atelier geproduceerd; een concept waarvan wij met trots mogen zeggen dat wij binnen één jaar bijna 3.500 volgers op social media hebben weten te verkrijgen, altijd uitverkocht raken en een ware following’ hebben. [www.raveatelier.com] Hiermee durven wij al bescheiden te zeggen dat Rave Atelier is uitgegroeid tot een goed georganiseerd begrip in het zuiden. Daarnaast hebben wij allen jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenproductie en bestempelen wij onszelf allen graag als de ‘oplossingsgerichte ondernemende horeca vakman’. Zo kwamen we ook op het idee om het uitzendbureau Zuivere Koffie op te richten:

Met ons rijke netwerk binnen de Generatie zitten wij met onze neus in de boter. De generatie van nu werkt graag freelance, is flexibel, gedreven, creatief en heeft een enorme lust for life’. De horecascene past binnen hun lifestyle, zo zijn wij op het idee gekomen om al onze netwerken te blenden tot Zuivere Koffie.

Onze kernwaarden

  • Persoonlijk & betrouwbaar
  • Modern & hip
  • Efficiënt & flexibel
  • Onderscheidend & vernieuwend
  • Met een rauw randje
  • Recht door zee, eerlijk, transparant… dat is Zuivere Koffie

Wat maakt Zuivere Koffie?

Zuivere Koffie is ontstaan door liefde voor het vak, door het inzicht en de motivatie om zaken anders aan te pakken en door zelf de touwtjes in handen te willen hebben.

uitzendbureau
horecapersoneel

Hoe willen we dit bereiken?

Door trainingen aan te bieden, door excentriek personeel aan te bieden, door eigen ervaringen te delen, door onze passie te delen met ons netwerk en door elkaar te helpen om op het juiste (carrière)pad te komen. Hierdoor kunnen we toekomstdromen samen realiseren.

Waarom Zuivere Koffie?

Zuivere Koffie onderscheidt zich niet alleen in de beleving door de werkwijze, maar ook door de uitstraling; het personeel van Zuivere Koffie beschikt niet alleen over een snelle en secure werkwijze, een rappe tong en perfecte etiquette. Buiten de brains bieden wij ook de looks! Een gezicht dat u niet snel vergeet en dat bijdraagt aan de experience. Wij maken het mooie plaatje compleet.

horeca uitzendbureau

Wij bieden straf personeel

Wij bieden gedreven, kwalitatief horecapersoneel voor een eerlijke prijs. Personeel dat weet hoe ze moeten vlammen, dat 110% geeft en dat zich bewust is van de hedendaagse 24-uurs maatschappij. Wij staan garant voor ons unieke personeel en zij mogen altijd refereren aan de naam Zuivere Koffie.

Wij zijn een platte organisatie en staan voor open communicatie. Hiermee houden we de lijnen kort en de kosten laag. We creëren graag een win-win situatie voor alle betrokken partijen! Ook houden wij van een persoonlijke aanpak, daarom maken we graag een afspraak om uw wensen en verwachtingen te bespreken.

Maak een afspraak